Neverwinter Türkçe Olarak Geliyor!

14.05.2013 13:13 Beril Sergün


    Türkçeleştirme ekibimiz D&D hissini yakalamanızı sağlayacak. Türkçe yerelleştirme ekibimiz, D&D evreninin heyecan verici karakterleri, yaratıkları ve hikayeleri kapsayan atmosferini sizlere Türkçe olarak sunmak için çalışıyorlar. D&D tutkunları bir çok bölgeyi, silahı ve canavarı en güncel oyuncunun el kitabından hatırlayacaklar ve çok çabuk bir şekilde hikayeye hakim olabilecekler.D&D evrenine tamamıyla yabancı olsanız da oyundan çok zevk alacağınızdan emin olabilirsiniz.

     Perfect World olarak Wizards of the Coast'un sevilen Dungeons & Dragons evreninde geçen, ücretsiz ve sabırsızlıkla beklenen aksiyon MMORPG'si Neverwinter'ı Fransa ve Almanya'nın yanısıra yeni bölgelerde de piyasaya çıkaracağımızı sizlere duyurmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. 2013 yazında tamamen yerelleştirilmiş olarak Türkiye'de de yayınlanacak olan Neverwinter, bütün Avrupa'yı fırtınasının etkisi altına almaya hazır.

     "Bu bölgelerden gelen inanılmaz boyuttaki talepten dolayı, Neverwinter'ın Türkiye için tamamıyla yerelleştirilmiş bir sürümünü çıkartacağımızı duyurmaktan memnuniyet duyarız" -- diye söze başlıyor Perfect World Europe B.V. yeni bölgelerden sorumlu müdürü Ömer Karakayalı. "Kendimizi, tüm yeni bölgelerde mümkün olan en iyi D&D oynayış tecrübesiyle oyunculara ulaşmaya adadık. Fransız, Alman ve İngiliz oyuncularımızın yanında Türk, İtalyan ve Polonyalı oyuncularımızın da Neverwinter'ın tadını kendi dillerinde çıkarmalarını ve Unutulmuş Diyarlar®'ı keşfe çikmalarini görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
     Kurnaz Düzenbaz
     Saldırılardan sıyrılmanın ustası Kurnaz Düzenbaz başarıya giden yolun, atlatma ve karşı saldırıdan geçtiğini bilmektedir. Çevikliği ve becerisinin yanında çabuk saldırısı Kurnaz Düzenbaz'ı Neverwinter'ın en dişli canavarına meydan okuyabilecek bir savaşçı haline getiriyor.

     Kurnaz Düzenbaz, Neverwinter'ın çarpışma avantajı için sağladığı bonuslarından maksimum şekilde faydalanmak için en uygun sınıftır. Normal savaş sırasında bile bu sınıfın verdiği hasar iyi olsa da, dengeler asıl Düzenbaz hedefinin arkasında belirdiğinde değişir.

     Bu kurnaz yeni sınıf hakkında daha fazla bilgi sağlayabilmek için, sizlerle Türkçe alt yazılı olarak hazırladığımız yeni Neverwinter fragmanını paylaşmak istiyoruz.

    Neverwinter Ekibi
 
                                                                                                       Basın Bülteni

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons & Dragons: Neverwinter Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Cryptic Studios Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PGL Wallachia Sezon 1'de İlk Finalist Xtreme Gaming Oldu! 18 Mayıs MSI 2024'te Finalin Adı Belli Oldu! 18 Mayıs Yeni Call of Duty Oyunu İlk Günden Game Pass'te Olacak! 18 Mayıs Sevilen Strateji Oyunu Steam'de Ücretsiz Oldu: Kaçırmayın! 18 Mayıs Hellblade 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 18 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler