Neverwinter'in Fury of the Feywild Tarihi

18.07.2013 18:25 Ersin Kılıç

    
     Neverwinter için çıkacak olan ilk içerik genişlemesi Fury of the Feywild modülünün 22 Ağustos 2013 tarihinde yayınlanacağı duyuruldu. Bu ücretsiz Modül ile oyuncular, Güneş ve Ay Elfleri, yep yeni silah ve nesneler, benzersiz ödüller, esrarengiz yaratıklar ve çok daha fazlası ile buluşabilir ve Sharandar’ın büyülü ormanlarını keşfe çıkabilirler.

     Konu ile ilgili açıklama yapan Cryptic Studios CEO'su Jack Emmert: "D&D dünyasında olduğu gibi bizim de Modül olarak adlandırdığımız Neverwinter ücretsiz içerik genişlemelerinden ilkinin çıkış tarihini duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz." dedi. "22 Ağustos tarihine gelecek olursak, ilk içerik genişlememizi yayınlıyoruz. Bu oyunun yayınlanış tarihinden sonra iki aydan az bir süre demek oluyor. Yeni ve heyecan verici bir içerik, kalıcı bir dünyayı oluşturmanın ve genişletmenin tam merkezinde. Amacımız oyuncularımıza hem onların ilgisini çekecek hem de düzenli güncellemeler sunmak. Böylece her zaman oyunda keşfedilecek yeni şeyler bulacaklar. Fury of the Feywild Neverwinter’a ileride gelecek Modül’lerin sadece ilkidir."

     Neverwinter için ilk Modül olan Fury of the Feywild, Sharandar’daki Elf karakolunun Fomorian Devleri tarafından ele geçirilmeye çalışılması girişimlerini anlatan, ücretsiz bir içerik genişlemesi.

     Ayrıca Neverwinter severler Unutulmuş Diyarlar’da ve Sharandar’ın derinliklerine uzanan görevlerinde onlara yardımcı olacak, iki yeni pakete ulaşabilirler.

Feywild Şövalyesi Paketi
Feywild Şövalyesi Paketi ücreti 99.99 TL’dir (399,99 TL değerinde içeriğe sahiptir) ve maceraperestlere zafere ulaşmaları için görevlerinde yardımcı olacak birbirinden değerli nesneler içerir:

• Benzersiz 'Ay Elf' Irkı
• Benzersiz 'Şafak Tekboynuzlusu' Bineği
• Benzersiz 'Elf Yoldaş'
• Yeni Şanlı Aygümüşü Moda Seti
• Toprakörgü Efsunu
• Toprak Taşı
• Oyun-içi Ünvan 'Feywild Şövalyesi'
• Bir Adet Ekstra Karakter Yuvası
• Maceracının Yardımcı Paketi, Altı farklı türde oyuniçi nesne içerir

Feywild Başlangıç Paketi
Feywild Başlangıç Paketi ücreti 39,99 TL’dir (129.99 TL değerinde) ve maceraperestlere zafere ulaşmaları için görevlerinde yardımcı olacak sanal nesneler tedarik eder:

• Benzersiz 'Portal Tazısı' Yoldaş
• Feywild Avcısı Yüzüğü
• Kaliteli Elf İpeği Çanta
• Maceracının Yardımcı Paketi, Altı farklı türde oyuniçi nesne içerir

Paketler hakkında daha detaylı bilgi için bu siteyi ziyaret edebilirsiniz: www.neverwinteroyna.com/feywildpack

 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dungeons & Dragons: Neverwinter Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Cryptic Studios Dağıtıcısı: Perfect World Entertainment Tür: MMO-RPG Çıkış Tarihi: 20 Haziran 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Yeni Astro Bot Oyununun Yakında Duyurulacağı İddia Ediliyor 25 Mayıs Ubisoft Oyunu XDefiant, 3 Saat İçinde 1 Milyon Oyuncuya Ulaştı 25 Mayıs Fallout 4 Nisan Ayında Avrupa'nın En Çok Satan Oyunu Oldu 25 Mayıs Detroit: Become Human, 6 Yıl Önce Bugün Çıktı 25 Mayıs Epic Games’in Bir Sonraki Hafta Vereceği Gizemli Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 25 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler