New Super Luigi U Kutulu Olarak da Çıkacak

18.05.2013 08:24 Alkan Adakaner


    Aslında New Super Mario Bross U'ya bir indirilebilir içerik olarak düşünülen New Super Luigi U'nun kutulu olarak da piyasaya sürülmesi kararlaştırıldı. Nintendo başkanı Satoru Iwata'nın açıklamalarına göre oyun 20 Haziran'da New Super Mario Bross U'nun DLC'si olarak 19.99 dolardan satılacak.
 
    Oyunu kutulu olarak Avrupa'da 25 Temmuz tarihinde (New Super Mario Bross U'ya ihtiyaç duymadan) satın alabileceksiniz. Oyun Amerika'da kutulu olarak 25 Ağustos'ta çıkacak.
 
     Oyunda New Super Mario Bros U'da ilk olarak karşımıza çıkarak Toad'ın evinde hırsızlık yapan Nabbit de oynanabilir karakter olacak. Nabbit de, Luigi ile benzer hız ve zıplama yeteneklerine sahip; ama düşmanlar Nabbit'e zarar veremiyorlar. Buna karşın Luigi'nin kullandığı güçlendirmeleri (power-up'lar) Nabbit kullanamıyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Luigi U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 24 Ağustos 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 3 Saat önce Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 4 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümünden Eş Zamanlı Oyuncu Rekoru 19 Mayıs PGL Wallachia Sezon 1 Şampiyonu Team Spirit Oldu! 19 Mayıs Yeni Skyrim Modu NPC'lerin Kafasını ve Saçlarını İyileştiriyor 19 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler