New Super Mario Bros 24 milyon Adet Sattı

28.12.2010 11:06 Alkan Adakaner


     Activision'ın Call of Duty ile ne kadar çok sattığı ve ne kadar çok kâr sağladığı sürekli konuşulur. Yine de bu nesilde en çok kâr eden firma Nintendo olmuş gibi görünüyor.
 
     Vgchartz'ın verilerine göre Nintendo DS için piyasaya çıkan New Super Mario Bros. toplamda 24 milyondan fazla sattı. Oyun Amerika'da 9 milyondan fazla satarken, Japonya'da ise 6 milyonu geçmeyi başardı. New Super Mario Bros. Avrupa kıtasında ise 9 milyona yaklaştı.
 
     Bazı oyun devlerinin bu nesilde çıkardığı bütün oyunlar 24 milyon satamazken Nintendo'nun New Super Mario Bros. ile bu başarıyı yakalaması takdir edilmeye değer.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros. Platformlar: DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 19 Mayıs 2006
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Başında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi PlayStation Plus'a Geldi 3 Saat önce Deliver Us Mars Stüdyosu KeokeN Tüm Ekibi Dağıttı 4 Saat önce Fallout Dizisi İki Haftada 65 Milyon İzleyiciye Ulaştı 5 Saat önce Assassin’s Creed Mirage iPhone 15 Pro'ya Geliyor: Tarih Verildi 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler