New Super Mario Bros U'da 1080P Desteği Yok

03.11.2012 10:11 Erkut Köse


   Yeni Mario oyununun internet sitesinin açılışından sonra sitede yer alan 1080P ibaresi birçok kişinin dikkatini çekmiş ve oyunu daha bir merakla beklememize sebep olmuştu. Daha önce dedikodu aşamasında olan bu özellik, resmi sitede yer alarak bir nevi doğrulanmıştı.
 
    Ancak bugün siteye girdiğimizde ise bambaşka bir tabloyla karşılaşıyoruz. Daha önce 1080P ibaresiyle sıkça karşılaştığımız ve rengarenk bir içeriğe sahip sitenin artık alt kısmında oyunun yüksek çözünürlüğü desteklemeyeceği belirtiliyor.
 
    Bu kısa açıklamada, daha önce yapılan açıklamanın yanlış olduğu ve Wii U'nun 1080P desteklemesine rağmen her oyunun bu çözünürlüğe ulaşmayabileceği dile getiriliyor. Bu da önceki açıklamalarının tam aksini bizlere gösteriyor. Yani New Super Mario Bros U'da ne yazık ki 1080P bir içerikle karşılaşamayacağız.
 
Oyunun resmi sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
EA: Yeni Battlefield Oyunu Muazzam Bir Live Service Deneyimi Sunacak 2 Saat önce Microsoft Daha Küçük Oyunlara İhtiyacı Olduklarını Açıkladı 3 Saat önce Electronic Arts Mart 2025'ten Önce İki Duyurulmamış Oyun Yayınlayacak 7 Saat önce Sonic Mania Plus Artık Netflix Aracılığıyla Mobil Cihazlar İçin Mevcut 7 Saat önce Sonic Rumble Mobil Cihazlar İçin Duyuruldu: 32 Oyunculu Battle Royale 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler