New Super Mario Bros U'da Wii Remote Desteği Yok

New Super Mario Bros U konsolun çıkış döneminin en çok satan oyunu olabilir
11.11.2012 11:09 Alkan Adakaner


     Bildiğiniz gibi New Super Mario Bros'un Wii sürümünü Wii-Remote ve Nunchuck desteği ile oynuyorduk. Wii U için hazırlanan New Super Mario Bros U'da ise böyle bir şansımız olmayacak gibi görünüyor.
 
     Wii U her ne kadar Wii-Remote ve Nunchuk gibi Wii'de kullandığımız kontrolcüleri tanısa da, Nintendo New Super Mario Bros U'da yeni konsolunun tablet kontrolcüsünü kullanmayı tercih etmiş. Ayrıca Wii U Controller Pro ile de bu oyunu oynanabileceğini belirtelim.
 
     New Super Mario Bros U'nun Nintendo'nun yeni konsolunun çıkış oyunlarından biri olduğunu belirtelim. Ailecek de oynanabilecek bu oyun için Wii U Controller Pro almaya hazır olsanız iyi olur.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
New Super Mario Bros U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Platform Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayının PlayStation Plus Oyunları Erişime Açıldı 08 Mayıs Microsoft, 4 Ayrı Bethesda Stüdyosunu Kapatıyor 08 Mayıs The Witcher 3 Resmi Mod Aracı Bu Ay Geliyor 08 Mayıs Redfall İçin Destek Sona Eriyor: Artık Güncelleme Almayacak 08 Mayıs Sıra Tabanlı Taktik Oyunu Don’t Kill Them All Duyuruldu 08 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler