Nexomon PS5, Xbox Series, PS4, Xbox One ve Switch'e geliyor

09.07.2021 15:51 Umut Tandoğan

 
 
Yayıncı PQube ve geliştirici VEWO Interactive, Nexomon oyununu PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için yayınlayacağını duyurdu. Ancak bir çıkış tarihi açıklanmadı.
 
Nexomon şu anda Steam üzerinden PC , App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için erişilebilir durumda.
 
Oyun Hakkında:
 
NexoWorld'ü keşfetmeye hazır olun. Destansı bir yolculuğa çıkın ve korkunç Nexomon'u yenmek için takımınızı kurun. NexoLord'u durdurmak için savaşırken 300'ün üzerinde benzersiz yaratığı yakalayın ve geliştirin.
 
Yolculuğunuza başlamak için yedi benzersiz Nexomon'dan birini seçin. Güçlü düşmanları alt etmek ve dünyayı NexoLord'dan kurtarmak için güçlü bir ekip oluşturun!
  
En güçlü takımı oluşturmak için çeşitli ortamlarda yaşayan benzersiz yaratıkları yakalayın!

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nexomon Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: VEWO Interactive Dağıtıcısı: VEWO Interactive Tür: macera Çıkış Tarihi: 10 Temmuz 2020
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
The Quintessential Quintuplets: Gotopazu Story 2nd PS4 ve Switch için Duyuruldu 1 Saat önce Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler