Nexon, Rol Yapma Oyunu Arad Chronicle: Kazan için Yeni Fragman Yayınladı

08.11.2022 13:21 Mehmet Tandoğan

 
 
Japonya ve Güney Kore merkezli video oyunu şirketi Nexon yeni bir rol yapma oyununu bizlere sunmayı hedefliyor. İlk olarak Project AK olarak duyurulan Arad Chronicle: Kazan, rol yapma aksiyon macera olarak karşımıza çıkacak. Yeni oyun Nexon'ın sahip olduğu Neople stüdyosu tarafından geliştiriliyor.
 
Arad Chronicle: Kazan için yeni yayınlanan fragman oyunun atmosferini gösteriyor
 
 
 
Oyun için yayınlanan yeni fragman oyunun atmosferini, birkaç düşman türünü, karakter tasarımlarını, arka planda yer alan, görsel efektleri ve daha fazlasını sunuyor. Oyunun bu yeni fragmanı 17-20 Kasım tarihleri arasında Kore'de Busan Sergi ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek olan G-Star 2022 etkinliği öncesinde bizlere sunuldu.
 
Dungeon Fighter Online evrenini genişleten Arad Chronicle: Kazan, ana oyunun olaylarından yaklaşık 800 yıl öncesinde geçecek. Başbüyücü Ozma'nın hikayesini deneyimleyeceğiniz bu oyunda patron savaşları, büyük maceralar ve daha fazlası yer alacak.
 
Oyun hangi platformlara gelecek? 
 
Arad Chronicle: Kazan konsollar için geliştiriliyor. Hangi konsollarda yayınlanacağı ve çıkış tarihi henüz açıklanmadı. Yeni detayların ilerleyen süreçte yayınlanması bekleniyor. 
 
Fragman videosu
 
 

İlgili İçerik Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 2. Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı! 30 Mayıs Marvel’s Spider-Man 2 Satışları 11 Milyona Ulaştı 30 Mayıs Cyberpunk 2077 İçin FSR 3 Güncellemesi Gelebilir 30 Mayıs Eski Forza Horizon Ekibinden Yeni Yarış Oyunu Geliyor! 30 Mayıs Mortal Kombat 1 DLC Karakteri Homelander'dan Oynanış Videosu 30 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler