Ni no Kuni'den Şiir Gibi Bir Gamescom Videosu

15.08.2012 12:31 Levent Polater

 
    Namco Bandai'nin konferansından harika bir Ni no Kuni videosu daha geldi. Japonya çıkışını çok önce yapan bu Level-5 yapımı şaheser, RPG severleri inanılmaz bir maceraya davet ediyor.
 
   13 yaşındaki Oliver'in annesi ani bir biçimde ölüyor ve Oliver, çok sevdiği annesini hayata döndüreceğine inandığı müthiş bir maceranın startını veriyor. Bu fantastik ve benzersiz macerada Oliver'a eşlik eden ilk partneri ise annesinin ona hediye ettiği oyuncak Shizuku oluyor.
 
    Son zamanlarda JRPG hasreti çekiyorsanız, Ni no Kuni size ilaç gibi gelecektir. Aşağıdan bu keyifli yapımın Gamescom videosuna göz atabilirsiniz:
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: DS PS3 Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Eşleşmeleri Belirlendi! 27 Mayıs FUT Esports, VCT 2024 Masters Şanghay'da Playoff Etabına Yükseldi! 27 Mayıs Dragon Quest 3'ün HD-2D Sürümü Tanıtıldı: İşte İlk Detaylar 27 Mayıs Microids Yepyeni Dedektiflik Oyunu Arsene Lupin: Once a Thief'i Duyurdu 27 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Playstation PC Portu Mu? (Video) 27 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler