Nicolas Cage, Highfire Dizisinde Votka İçen Bir Ejderhayı Seslendirecek

31.08.2020 14:52 Özgür Eroğlu

 
Son zamanlarda çok fazla projede yer almayan popüler oyuncu Nicolas Cage, yeni bir kitap uyarlamasında seslendirmenlik yapacak.
 
Eoin Colfer'ın yazarlığını yaptığı 28 Ocak 2020'de yayınlanan fantastik türündeki roman Highfire'ın bir dizi uyarlaması geliyor. Uyarlamayı Amazon üstleniyor. Son açıklamaya göre dizide votka içen bir ejderhayı Nicolas Cage seslendirecek.
 
Dizinin yapımcılığını Nicolas Cage ve Shameless'ın yapımcısı Davey Holmes üstleniyor. Şu an için daha fazla bilgi ne yazık ki yok. Ancak Amazon, fantastik eserleri diziye uyarlama konusunda ısrarlı gibi duruyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Dizi Haberleri Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Action Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Kingdom Hearts Serisi Steam'e Geliyor 23 Dk önce The Sims Benzeri Life by You Sürümü Süresiz Olarak Ertelendi 20 Mayıs IGG Dünyanın İlk Uluslararası Çevrimdışı SLG Turnuvası’nı Düzenledi! 20 Mayıs Ghost of Tsushima En İyi Tek Oyunculu "Playstation PC" Oyunu Oldu! 20 Mayıs Assassin's Creed Shadows Zorunlu internet Bağlantısı Gerektirmeyecek 20 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler