NieR:Automata'ya Steam'de Olumsuz İnceleme Yağdı

21.03.2021 06:09 Gazali Çetinkaya

 
NieR:Automata Steam'de inceleme bombardımanına tutuldu.

PlatinumGames'in aksiyon rol yapma oyunu geçtiğimiz günlerde Xbox Game Pass PC'ye eklendi ve oyunun Xbox Game Pass/Windows Store ile Steam versiyonları farklı.

Steam versiyonundaki çözünürlük, performans, takılma ve çökme gibi sorunlar Xbox Game Pass/Windows Store versiyonunda düzetilmiş.

Oyuncular, Square Enix'in bu düzeltmeleri Steam'e getirmemesinden şikayetçi ve getirene kadar oyuna olumsuz inceleme yazmaya devam etmeyi planlıyorlar. Oyun Steam'de son üç günde 300'den fazla olumsuz inceleme aldı.
 
The Evil Within 1'in de Xbox Game Pass/Windows Store versiyonu Steam'dekinden farklı ve birinci şahıs modu ve FOV ayarı gibi çeşitli iyileştirmeler içeriyor. The Evil Within 1 için Steam'de bununla ilgili şimdilik pek fazla bir olumsuz yorum yok.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
NieR Automata Platformlar: PS4 PC Geliştirici: Platinium Games Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 7 Saat önce The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 8 Saat önce Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 9 Saat önce Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 10 Saat önce The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler