Nier'e de İndirilebilir İçerik Gelecek

20.04.2010 16:20 Ersin Kılıç

     Günüzüm oyunlarında artık hemen hemen tüm yapımlar daha sonra çıkacak olan indirilebilir içerikleri planlanarak oyuncuların karşısına sunuluyor. Demoların bile paralı olacağı söylemlerinin dolaşmaya başladığı sektörde oyun çıkmadan önce içerik duyurusu ile de sık sık karşılaşmaya başladık. Firmalara ekstra bir kazanç kapısı sağlayan bu içerik haberlerine son örnek ise Nier'den geldi.
 
     Square Enix'in geçtiğimiz yıl bu zamanlar geri sayım sonucu duyurusunu yaptığı oyuna indirilebilir içerik geleceği doğrulandı. Siliconeria sitesi ile bir söyleşi yapan oyunun yapımcılarından Yosuke Saito, oyun için indirilebilir içerik planlarının olduğunu dile getirdi.
 
     Oyunun ana hikayesi tamamlandıktan sonra üzerinde çalışılmaya başlandığı söylenen içeriğin geleceği Nier'in çıkış videosu da bugün yayınlandı. 23 Nisan'da Avrupa çıkışını yapacak olan oyunun bu çıkış videosuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nier Platformlar: PS3 XBOX 360 Geliştirici: Square Enix Dağıtıcısı: Square Enix Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Nisan 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 3 Saat önce Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 3 Saat önce Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 4 Saat önce Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 4 Saat önce 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler