Night Trap: 25th Anniversary Edition 15 Ağustos'ta PS4 ve PC için Çıkacak

27.07.2017 21:39 Gazali Çetinkaya

 
   Geliştirici Screaming Villains, Night Trap: 25th Anniversary Edition'ın çıkış tarihini açıkladı.
 
   Night Trap: 25th Anniversary Edition 15 Ağustos'ta PS4 ve PC için çıkacak. Xbox One sürümü net çıkış tarihi henüz belli değil, "yakında" çıkacak. 
 
   Night Trap: 25th Anniversary Edition Ekim 1992'de Sega CD için çıkış yapan interaktif film video oyunu Night Trap'in 25. yılı şerefine düşünülmüş bir sürümdür.
 
   Night Trap, hafta sonunu Martin'in evinde geçiren beş genç kızın hikayesini anlatmaktadır. Özel Kontrol Saldırı Ekibinin bir üyesi olarak göreviniz evi gözetmek ve kamera ile tuzak sistemlerini kullanarak kızları vampirlerden korumak. 
 
   Night Trap: 25th Anniversary Edition için yayınlanan yeni videoları aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. 
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Night Trap: 25th Anniversary Edition Platformlar: PC PS4 XBOX ONE Geliştirici: Screaming Villains Dağıtıcısı: Screaming Villains Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 15 Ağustos 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 11 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler