Ninety Nine Nights 2 Yeni Video ve Bilgiler

30.03.2010 21:37 Alkan Adakaner


 
     Özellikle Uzakdoğu'da büyük ilgi çeken 1 kişinin yüzlerce kişinin arasına dalıp katliam yapması (başka türlü açıklanamaz sanırım) temalı oyunların en iyi temsilcilerini yapan firmalardan birisi olan Q Entertainment'in Xbox 360'a özel oyunu Ninety Nine Nights II (N3) için yeni video yayınlandı.
 
     Oyunun bu videosunda Galen, Sephia, Levv, Zazi, Maggni gibi karakterleri görüyor ve bunların kullandıklar yüksek hasar gücüne sahip büyülere tanık oluyoruz.
 
     N3'ün videosundan da anlaşılacağı üzere son dönemlerin popüler oynanış elementi Quick Time Event (ekranda aniden beliren tuşlara zamanında basmak olarak tarif edebiliriz) biraz farklı bir şekilde oyuna adapte edilmiş. Yalnız bu özellik sadece dev yaratıklarla savaşırken kullanılacakmış gibi görünüyor.
 
      Videoda co-op modunun da oyunda bulunduğunu görebiliyoruz. Elfler, Goblinler ve insanların yanı sıra çeşit çeşit irili ufaklı canavarlara karşı da savaşacağımız bu aksiyon strateji oyunu Mayıs ayında Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkacak.
 
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninety Nine Nights II Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 2 Dk önce Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 1 Saat önce Darkest Dungeon II Playstation 4 ve 5 Konsollarına Geliyor 1 Saat önce League of Legends EMEA Masters Spring 2024 Turnuvası Başlıyor! 1 Saat önce Kingdom Come: Deliverance 2 Resmi Olarak Duyuruldu! 18 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler