Ninety Nine Nights II Baharda Avrupa'da Olacak

17.02.2010 19:18 Alkan Adakaner

 
  
 
     Feel Plus / Q Entertainment tarafından geliştirilen Ninety Nine Nights 2'nin (N3) Batı'ya gelip gelmeyeceği ile ilgili Konami'de açıklama geldi.

     Özellikle Uzakdoğuda çok sevilen bir türün temsilcisi olan N3, Bahar aylarında Avrupa'da Xbox 360'a özel olarak çıkacak.
 
     Çok geniş bir dövüş sistemi olacağı bilinen ve aksiyon-strateji öğelerini birleştiren oyunun hikaye modunu 5 değişik bakış açısından oynayabileceğiz.
 
     Elfler, Goblinler ve insanların yanı sıra dev yaratıklara karşı mücadele edeceğimiz oyun mükemmel grafikleri ile dikkat çekiyor.
 
kaynak 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninety Nine Nights II Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
GTA 6 Bazı Oyun Sitelerinde Satışa Sunuldu: İşte Fiyatı 03 Mayıs The Elder Scrolls V: Skyrim'de Artık Karakteriniz Keçileri Kaçırabilir 03 Mayıs Amazon Prime Gaming'in Mayıs Ayı Ücretsiz Oyunları Açıklandı 03 Mayıs Epic Games'in Bu Haftaki Ücretsiz Oyunları Erişime Açıldı 03 Mayıs The Forever Winter'dan Yeni Oynanış Fragmanı Geldi 03 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler