Ninety Nine Nights II'den Yeni Görüntüler

11.04.2010 18:30 Alkan Adakaner


    
Q Entertainment ve Feelplus işbirliği ile geliştirilen ve dağıtımcılığını Konami'nin yapacağı Ninety Nine Nights 2'nin (N3 II) yeni ekran görüntüleri yayınlandı.
 
      Xbox 360'a özel olarak piyasaya çıkacak N3 II, özellikle aksiyon sahneleri ile de dikkat çekiyor. Stratejik savaş unsurlarının da bulunacağı oyunda God of War tarzı Quick Time Event (ekranda çıkan tuşlara zamanında basma diyebiliriz) oynanış öğesi de bulunacak.
 
     Özellikle Uzakdoğu'da çok sevilen bir türün temsilcisi olan N3 II'nin Batı'daki satış performansı da merak konusu. Bu yaz Batı'da piyasaya çıkacak olan Ninety Nine Nights II'nin yeni ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninety Nine Nights II Platformlar: XBOX 360 Geliştirici: Q Entertainment Dağıtıcısı: Konami Tür: Action Çıkış Tarihi: 29 Haziran 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 7 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 8 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 9 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 10 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler