Ninja Adidas İle Partnerlik Anlaşması Yaptı

28.08.2019 18:54 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz haftalarda artık sadece Mixer üzerinden yayın yapacağını açıklayan Ninja adıyla tanınan 28 yaşındaki Richard Tyler Blevins, Adidas ile anlaşma yaptığını bir video ile açıkladı.

Geçen haftalarda, artık Twitch üzerinden canlı yayın yapmayacağını, sadece Microsoft'un sahibi olduğu Mixer adlı platformda canlı yayın yapacağını açıklayan Ninja birkaç gün önce 500.000 aboneyi geçmişti ki daha 1 hafta bitmeden 1.000.000 aboneye ulaşmıştı. Mixer üzerinden ilk yaptığı yayında ortalama 75.000 izleyicisi olan Ninja bu izleyici sayısıyla Twitch'teki ortalamasını neredeyse ikiye katlamıştı. Fakat ne gariptir ki Twitch bu durumdan fazla etkilenmemişti. Twitch'in haftalık izleyici sayısı neredeyse aynı kalmıştı.
Bu ay Ninja için gerçekten iyi geçiyor olmalı ki bu güzel olayların üstüne şimdi de Adidas'la partnerlik anlaşması yaptı. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 1 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler