Ninja Blade, PC için Duyuruldu

Oyun Ninja Gaiden kopyası olarak görülmüş ama farklı yapısı ile piyasaya çıktıktan sonra oldukça beğenilmişti.
25.09.2009 17:51 Ersin Kılıç

Microsoft'un desteği ile Ninja Blade'i Xbox 360 için yapan From Software, halen devam etmekte olan Tokyo Game Show 09'da oyunu PC için de duyurdu.
 
Aslında Nisan ayında Xbox 360 için piyasaya çıkan oyunun PC sürümü ile ilgili dedikodular geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Bu haberden sonra oyunun Pc sürümü ile ilgili bir açıklama yapılmamıştı ama nihayetinde oyun bugün PC için duyuruldu.
 
Üstelik PC oyuncuları oyun için çok uzun bir süre beklemek zorunda kalmayacaklar. From Software'dan yapılan açıklamaya göre Ninja Blade, PC için Ekim sonunda oyunseverler ile buluşacak.
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Blade Platformlar: PC XBOX 360 Geliştirici: From Software Dağıtıcısı: Microsoft Tür: Action Çıkış Tarihi: 30 Ekim 2009
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 28 Nisan Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 28 Nisan Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 28 Nisan The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 28 Nisan Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 28 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler