Ninja Gaiden: Master Collection Duyuruldu

18.02.2021 06:10 Gazali Çetinkaya

 
Yayıncı Koei Tecmo ve geliştirici Team Ninja, Ninja Gaiden: Master Collection'ı duyurdu.

10 Haziran'da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam için çıkış yapacak.

Koleksiyon Ninja Gaiden Sigma (2007), Ninja Gaiden Sigma 2 (2009) ve Ninja Gaiden 3: Razor's Edge (2012) oyunlarının remastered versiyonlarını içerecek. İndirilebilir içeriklerin çoğu da dahil olacak.
 
Team Ninja patronu Yosuke Hayashi "Ninja Gaiden, Team Ninja için en önemli ve anıtsal oyunlardan biri. Serinin oyunlarını mevcut nesil platformlara çıkaramamıştık ve üçleme olarak sunma fırsatı bulduğumuzdan dolayı çok memnunum. Eğer zorlayıcı aksiyon oyunlarından keyif alıyorsanız umuyoruz ki Ninja Gaiden'ı da bir denersiniz." diye belirtti.
 
Koei Tecmo ve Team Ninja ayrıca Ninja Gaiden x Nioh 2 iş birliğini duyurdu. Tüm platformlardaki Nioh 2 – The Complete Edition veya Nioh 2 oyuncuları bugünden itibaren Dragon Ninja görünümünü indirerek Ninja Gaiden'dan Ryu Hayabusa olarak oynayabilir.

Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden: Master Collection Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Koei Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 10 Haziran 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 33 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konami, İki Klasik Felix the Cat Oyunundan Oluşan Retro Dijital Paketi Yayınladı! 32 Dk önce Diablo IV Artık Xbox Game Pass'te! 1 Saat önce PGL CS2 Major Copenhagen 2024'te İlk Yarı Final Karşılaşması Belli Oldu! 2 Saat önce Stellar Blade Neler Sunuyor? Ön inceleme 2 Saat önce Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 15 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler