Ninja Gaiden Serisi Bir Gün Geri Dönebilir

06.02.2020 17:45 Gazali Çetinkaya

 
Team Ninja'nın aksiyon oyunu serisi Ninja Gaiden geri dönebilir.
 
IGN ile konuşan Nioh 2 yönetmeni Fumihiko Yasuda, stüdyonun yeni oyunu yapmak istediklerini ve ileride bir gün oyunculara iyi haberi vermek umduklarını belirtti.
 
"Ninja Gaiden üzerinde çalışmış ana ekip serinin yeni bir oyununu yapmak istiyor. Bazı oyuncuların Ninja Gaiden'ı Nioh 2'den daha fazla istediğinin farkındayız. Şimdilerde Sekiro: Shadows Die Twice gibi çok sayıda ninja oyunun piyasaya sunulduğunu ve bu oyunların Ninja Gaiden'dan esintiler taşıdığını görüyoruz. Bir gün oyuncularımıza iyi haberler iletmeyi umuyoruz."
 
Ninja Gaiden serisinin ilk oyunu 1988 yılında side-scrolling beat-'em-up türünde arcade makineler için çıkmıştı. En son spin-off Yaiba: Ninja Gaiden Z 2014'te çıktı. Seride toplam 15'ten fazla oyun bulunuyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ninja Gaiden 3 Platformlar: PS3 XBOX 360 Wii U Geliştirici: Team Ninja Dağıtıcısı: Tecmo Tür: Action Çıkış Tarihi: 23 Mart 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler