Ninja Mixer'de 500.000 Aboneye Ulaştı

05.08.2019 19:30 Özgür Eroğlu

 
Geçtiğimiz günlerde beklenmeyen bir haberle Twitch'i bıraktığını ve yayınlarını bundan sonra Mixer üzerinden yapacağını açıklayan Ninja 500.00 aboneye ulaştı. Bu şekilde takipçileri Ninja'yı platform fark etmeksizin takip edeceğini göstermiş oldu. Ninja ise 500.00 abonesini bir pastayla kutladı.
 
Ninja daha kısa bir süre önce platform değiştirmesine rağmen şimdiden 500.000 aboneye ulaştı. Microsoft'un kurmuş olduğu Mixer platformunun gerçekten Ninja gibi bir yayıncıya ihtiyacı olduğunu görmüş olduk. Geçtiğimiz günlerde Microsoft'un yeni çıkartacağı Xbox Project Scarlett konsolunun da Ninja yoluyla reklamının yapılacağına dair dedikodular çıkmıştı. Dedikodular doğru mu bilmiyoruz ama bu tarz PR çalışmasının Microsoft'un işine yarayacağını kolaylıkla söyleyebiliriz.
 
5 Haziran 1991 doğumlu Richard Tyler Blevins, bilinen adıyla Ninja geçtiğimiz günlerde Mixer üzerinden ilk yayını gerçekleştirdi ve Fortnite oynadığı yayında ortalama 80.000 gibi izleyici sayısına ulaşarak Twitch ortalamasının üstüne çıkmıştı. 
 

İlgili İçerik Yorumlar 4 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Konsol Satışlarının Düşmesine Rağmen Xbox Üçüncü Çeyrekte Rekor Kırdı 4 Saat önce Fallout 4'ün Yeni Nesil Güncellemesi Nasıl Kaldırılır? 5 Saat önce Embracer Group Üç Ayrı Şirkete Bölündü: Hangi Oyunlar Kimin Elinde? 7 Saat önce The Last of Us Part I İçin AMD FSR 3.0'ı Geliştiren Güncelleme Geldi 7 Saat önce Cyberpunk 2077 İçin Yeni Mod Tüm Ağaçları Elden Geçiriyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler