Ninja Theory: "Dante Eski Havasında Değildi"

23.09.2010 00:18 Samet Konuksal


 
 
     Geçtiğimiz günlerde yapılan TGS fuarında duyurulan Devil May Cry serisinin yeni oyunu 'DMC' için bir açıklama da yapımcı Ninja Theory tarafından geldi. 
 
     Serinin hayranlarını "yeni Dante'yi beğenenler ve beğenmeyenler" olarak ikiye bölen DMC'nin yönetmeni Tameem Antoniades, Dante'nin yeni hâli hakkında konuştu.
 
     Tameem Antoniades, "Aslında Devil May Cry serisinin özü 'cool' olmaktan geliyor. Dante'yi oynarken onun havalı olması, size de biraz o duyguyu hissettiriyor. Bu yüzden oyunun önemli parçaları arasında savaş teknikleri ve karakter stilleri gösterilebilir. Tahmin edersiniz ki, ilk kez 12 yıl önce(ilk oyunun çıkışı) gördüğümüz bir karakter, artık yeterince eski havasında olamaz. Ben inanıyorum ki, yeni Dante de aynı etkiyi yapabilecek." dedi.
 
      Çıkan her oyunuyla büyük beğeni toplayan aksiyon türündeki seri, bakalım yapımcı ve karakter değişikliğiyle yine o beğeniyi toplayabilecek mi?
 
Kaynak 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
DMC Platformlar: ÇOKLU PLATFORM Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Capcom Tür: Action Çıkış Tarihi: 17 Ocak 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 30 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Redfall İçin Son Güncelleme Yolda: Tek Oyunculu ve Çevrimdışı Mod 5 Dk önce ACA2 NEOGEO Serisi PS5 ve Xbox Serisi için Duyuruldu 1 Saat önce Arcade Klasikleri Bir Arada: TAITO Milestones 3, Switch için Çıkış Yapıyor 1 Saat önce Star Wars Temalı Total War Oyununun Geliştirildiği Bildiriliyor 1 Saat önce SteamWorld Heist II için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı 1 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler