Ninja Theory: Hikaye Oyunun En Önemli Parçasıdır

18.09.2010 10:39 Alkan Adakaner

 
 
      Bazı oyunlar vardır ki hikayeleri ve sunumları ile (oynanış elementleri çok sıkıcı olsa bile) sizi kendine bağlar. Son dönemlerde bu tür oyunları pek fazla göremiyoruz, genellikle aksiyon sahneleri oyunları kaliteli görmenin koşulu haline geldi.
 
     Ninja Theory'den Tameem Antoniades hikaye konusunun bir oyunu kaliteli yapan en önemli etken olduğunu düşünüyor. Yarattıkları şeylerden bir maceranın öyküsünü anlattıklarını söyleyen yetkili, oyunun her elementinin bunu desteklemesi gerektiğini düşünüyor.

     Bunun diğer elementlerin önemsiz olduğu anlamına gelmediğini, fakat hikayenin yaratıcılıklarının her alanına sızması gerektiğini Antoniades, oynanış, sesler, sinematikler, kamera ve aksiyon gibi şeylerin hikayenin parçası olduğunu söyledi.
 
      Bütün bu etkenleri başarılı bir şekilde bir araya getirdiğinizde Ico ve Out of this World gibi yüreğinizde hissedeceğiniz, asla unutamayacağınız aşkın oyunları yaratmanın mümkün olduğu da Ninja Theory yetkilisi tarafından vurgulandı. 

       Şu sıralar Enslaved'i piyasaya çıkarmaya hazırlanan ve Devil May Cry'ın yeni oyunu DMC'yi geliştiren Ninja Theory, bakalım Antoniades'in sözlerindeki gibi oyunlar yaratabilecek mi?
 
kaynak
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Enslaved Platformlar: PS3 XBOX 360 PC Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Bandai Namco Tür: Action Çıkış Tarihi: 8 Ekim 2010
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
F1 Manager 2024 Çıkış Tarihi Açıklandı 1 Saat önce CCT Sezon 1 Global Finalleri Bugün Başlıyor! 2 Saat önce MSI 2024'te Son 4 Takım Kaldı! 14 Saat önce Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 15 Mayıs Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 15 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler