Ninja Theory Yeni Deneysel Oyunu Project: Mara'yı Duyurdu

22.01.2020 19:37 Gazali Çetinkaya

 
DmC: Devil May Cry ve Hellblade: Senua's Sacrifice'ın arkasındaki stüdyo Ninja Theory üzerinde çalıştığı yeni yapımı Project: Mara'yı duyurdu.
 
Project: Mara, hikaye anlatımının yeni yollarını keşfedecek deneysel bir proje. Gerçek yaşanmış deneyimleri ve derin araştırmaları baz alacak proje zihnin korkusunu ve dehşetini mümkün olduğunca doğru ve gerçekçi bir şekilde yansıtmaya çalışacak. 
 
Çıkış tarihi ve çıkış yapacağı platformlar açıklanmadı. Ninja Theory, Microsoft'un birinci parti stüdyosu olduğu için Xbox One, Xbox Series X ve PC için çıkacağını varsayabiliriz.

Ninja Theory aynı zamanda dörde dört takım tabanlı çevrimiçi aksiyon dövüş oyunu Bleeding Edge ve Hellblade: Senua's Sacrifice'ın devam oyunu Senua’s Saga: Hellblade II üzerinde çalışıyor.

Project: Mara için yayınlanan teaser fragmanı ve geliştirici günlüğünü aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz.
 
 
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Project: Mara Platformlar: PC XBOX ONE Geliştirici: Ninja Theory Dağıtıcısı: Microsoft Tür: hikaye anlatımı odaklı oyun Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler