NinoKuni'nin PS3 Sürümüne Özel İçerikler Var

Bu gizemli genç kızın başı neden belada bilemiyoruz
27.08.2011 13:01 Alkan Adakaner


   Nintendo DS için piyasaya çıkan Ni no Kuni: The Another World yakında Playstation 3 için de (en azından Japonya'da) piyasaya çıkacak. Grafiksel olarak büyük gelişim gösterecek oyunumuzun PS3 sürümünde yeni içerikler de olacak.
 
     PS3'e çıkacak (Japonya'daki adıyla) Ni no Kuni: Queen of the Holy White Ash'te bazı yeni karakterler ve haritalar da bulunacağı açıklandı. Yeni haritalar hakkında ayrıntılar açıklanmadı, ama bazı yeni karakterlere ait bilgiler ortaya çıktı.

     Ana karakterimiz Oliver'ın tanıştığı karakterlerden birisi gizemli bir genç kız. Beyaz bir ışıkla kaplanmış olan bu karakterin başı belada. Ayrıca yine görüntülere baktığımızda Queen Reinas'ı da görme şansını yakalıyoruz. Bu karakter hikayemizde bize yol gösterici görev alıyor.

     Ayrıca oyunda Doton Ormanında iki yeni peri ile karşılaşacağımızı da belirtelim. Nico ve Pucci adlı bu periler de kahramanımız Oliver'in yoldaşı olacaklar.

Yeni Ekran Görüntüleri
İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: PS3 DS Geliştirici: Bandai Namco Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: 1 Şubat 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox: Call of Duty Dahil Olmak Üzere Birinci Taraf Oyunlar İlk Gün Game Pass'te! 5 Dk önce ESL Pro Lig Sezon 19 Çeyrek Final 2. Gün Karşılaşmaları Bugün Oynanacak! 5 Saat önce The Last of Us Dizisinin 2. Sezon Setinden Yeni Görüntüler 6 Saat önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama Playoff 2. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 7 Saat önce Frontier Developments Yeni Bir Jurassic World Oyununu Duyurdu 7 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler