Ninokuni Nihayet Çıkış Tarihine Kavuştu

07.05.2010 00:08 Talha Aynacı

     RPG dünyasının parlayan yıldızı Level-5 ve Anime sanatının önde gelen firması Studio Ghibli ortaklığında geliştirilen rüya oyun Ninokuni : The Another World'ün şu an için sadece Japonya'da 2010 sonbaharında çıkacağı açıklandı.
 
     Batıda da yoğun bir ilgi ile takip edilen Ninokuni'de kısaca annesi ölen Oliver'ın onu tekrar görebilmek adına Ninokuni isimli dünyaya yapacağı yolculuğu konu ediliyor. Tabii bu yolculuk sırasında kendisine annesi tarafından hediye edilen ve bir şekilde hayat bulan oyuncağı Shizuku'da eşlik edecek.
 
     Level-5'in "Herkesin hayat ettiği birinci sınıf bir RPG oyunu" yakıştırması yaptığı Ninokuni umarız çok bekletmeden batı versiyonu ile karşımıza çıkar.
 
 
 
 
Kaynak

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Platformlar: PS3 DS Geliştirici: Level - 5 Dağıtıcısı: Level - 5 Tür: JRPG Çıkış Tarihi: Açıklanmadı
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 2. Aşama Turnuvasında 2. Hafta Başlıyor! 25 Haziran VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Split 2'de 5. Hafta Tamamlandı! 25 Haziran Amazon Prime Gaming Temmuz Ayında 15 Ücretsiz Oyun Dağıtıyor 25 Haziran Steam 2024 Yaz İndirimleri Başlıyor: Yüzlerce Oyun İndirime Giriyor 25 Haziran Avowed'ın Oyun Süresi The Outer Worlds'e Yakın Olacak 25 Haziran
Forumdan Konular
DH'den Haberler