Nintendo, 2015'de Yeni Bir Ürün Sunacak

30.01.2014 11:05 Talha Aynacı

 
   Nintendo 3DS kanadında işler tıkırında yürürken masa üstü konsol cephesinde istediğini elde edemeyen Japon oyun devi Nintendo'nun bu sabah Tokyo'da gerçekleştirdiği sunumdan bir sürpriz çıktı. Satoru Iwata tarafından gerçekleştirilen sunumda Nintendo'nun 2015 - 2016 dönemi içerisinde piyasaya yeni bir ürün/platform sunacağı belirtildi. Ürünün sağlıkla alakalı bir cihaz olduğu söyleniyor. Hatırlarsanız daha önce Nintendo, Wii konsoluyla uyumlu tansiyonlarınızı ölçebilen Vitality Sensor isimli bir cihaz duyurmuştu.
 
   Wall Street Journal'ın yaptığı habere göre başkan Iwata'nın duyurduğu bu cihaz giyilebilir monitör  (sanal gerçeklik gözlükleri gibi) teknolojisi olmayacak. Tahminler çıkacak olan ürünün gelişmiş bir Vitality Sensor olacağı yönünde. Yapılan sunum tamamen iş odaklı olduğu için ürün hakkında çok az detay belirtilmiş durumda. Ancak Mart 2016'ya kadar çıkması beklenen ürünle ilgili daha çok detayı ilerleyen günlerde görebiliriz.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 8 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 3 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 3 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 5 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 6 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 6 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler