Nintendo 2017'ye Kadar Beş Mobil Oyun Çıkarmış Olacak

08.05.2015 17:00 Ömür Gencer


       Bildiğiniz gibi Nintendo mobil platform için oyun geliştirmekte. Geçtiğimiz gün finansal verilerini paylaşan firma mobil oyunlar hakkında da bilgiler paylaştı. Belirtilene göre Nintendo'nun bir veya birden fazla mobil oyununun başında Mario Kart'ın yönetmeni yer alacak.
 
       Nintendo'nun bahsettiği Mario Kart'ın yönetmeninin hangisi olduğu kesin olarak paylaşılmasa da bu ismin Mario Kart 7 ve Mario Kart 8'in arkasındaki isim  Hideki Konno olduğu düşünülüyor.  Bunun yanında Nintendo'nun CEO'su Iwata, Nintendo'nun 2017'nin Mart ayına kadar beş adet mobil oyun çıkarmış olacağı dile getiriyor. Bu sayıdan da Nintendo'nun mobil oyun konusunu ciddiye aldığını ve niceliği kalitenin önüne koymadığını söyleyebiliriz.
 

İlgili İçerik Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Amazon'un Sunduğu MMO Oyunu New World Konsollara Gelebilir 9 Dk önce VCT 2024 Masters Şanghay'da İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 19 Dk önce Test Drive Unlimited Solar Crown PC Demosu Yayınlandı 30 Dk önce Tomb Raider I-III Remastered İçin Yepyeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce ASTRO BOT'un Ön Sipariş Bonusları Belli Oldu 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler