Nintendo, 3DS İçin Bir Başka Zelda Oyunu Planlıyor

07.07.2014 11:55 Talha Aynacı

 
     The Legend of Zelda'nın babası Shigeru Miyamoto, Nintendo'nun henüz açıklamadığı ve Nintendo 3DS'de çıkacak yeni bir Zelda oyunu fikri olduğunu belirtti.

Yatırımcılarla gerçekleştirilen Soru&Cevap kısmında konuşan deneyimli isim Nintendo'nun seriyi tamamen yeni bir şekle bürümeye çalıştığını ve bu konuda Zelda: A Link Between Worlds ile yolun yarısını geçtiklerini dile getirdi. Nintendo 3DS için geliştirilecek yeni Zelda için gizli planlara sahip olduklarını belirtirken, Wii U sürümünde de aynı hamlelerle seriye yeni bir kimlik kazandırma amaçladıklarını açıklayan Miyamoto sözlerine şöyle devam ediyor:

"The Legend of Zelda serisinin mimarisini değiştiriyoruz ve Nintendo Wii U'ya çıkacak yeni oyun öncesinde tamamen yeni Zelda portresini çizmek istiyoruz. Nintendo 3DS için şu an henüz duyurulmamış yeni fikirleri bekleyin."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Legend of Zelda: A Link Between Worlds Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Action RPG Çıkış Tarihi: 22 Kasım 2013
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan The Wolf Among Us 2'den Yeni Ekran Görüntüleri Ortaya Çıktı 19 Nisan Five Nights at Freddy’s: Help Wanted 2 PS5'e Geliyor 19 Nisan Homeworld 3, 13 Mayıs'ta Geliyor 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler