Nintendo 3DS ve Wii U için Çevrimiçi Hizmetler Kapanıyor: Tarih Verildi

04.10.2023 11:11 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, daha önce kullanıcılara sunduğu 3DS ve Wii U sistemleri için yeni bir açıklama yaptı. Bu doğrultuda iki sistemin çevrimiçi hizmetlerini sona erdirme kararı verildi. Bu hizmetler Nisan 2024'ün başlarında sona erecek. Tam gün daha sonra duyurulacak.
 
Çevrimiçi hizmetler sonlandırılıyor
 
 
 
Çevrimiçi hizmetlerin sona ermesiyle beraber oyuncular birçok içeriğe erişim sağlayamayacak. Çevrimiçi hizmetler içerisinde iş birliğine dayalı oyunlar, sıralamalar ve veri paylaşımı yer alıyor. 
 
Diğer taraftan Nintendo, Pokemon Bank'ın çevrimiçi hizmetlerinin çalışmaya devam edeceğini ancak bunun ilerleyen süreçte bir yerde sona erebileceğini belirtiyor. Bugünkü duyuru, 3DS ve Wii U'nun Nintendo eShop satışlarının Mart ayında durdurulmasının ardından geldi.
 
Çevrimiçi hizmetler şu sistemlerde sona erdiriliyor: Yeni Nintendo 3DS, Yeni Nintendo 3DS XL, Yeni Nintendo 2DS XL, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS, Wii U Deluxe ve Wii U Basic. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo 3DS Platformlar: 3DS Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 25 Mart 2011
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Shadow of the Ninja Reborn, 29 Ağustos'ta Konsollar ve PC için Çıkıyor 11 Saat önce Açık Dünya Aksiyon RPG GALIX: New Horizons PS5 ve PC için Duyuruldu 26 Nisan Korku Aksiyon Oyunu Alien: Rogue Incursion PS VR2, SteamVR ve Quest 3 için Duyuruldu 26 Nisan Outriders Geliştiricisi "Project Dagger" Kod Adlı Oyunu İptal Etti 26 Nisan EA Oyunlarına Devasa Zamlar Geldi: FC 24 2.900 TL Oldu! 26 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler