Nintendo, Animasyon Stüdyosu Nintendo Pictures'ı Kurdu

04.10.2022 14:24 Mehmet Tandoğan

 
 
Nintendo, bu yılın Temmuz ayında görsel prodüksiyon şirketi Dynamo Pictures'ı satın alma planlarını açıklamıştı. O sırada stüdyonun adının Nintendo Pictures olarak değiştirileceğini ve Nintendo IP'lerindeki görsel içeriğin geliştirilmesine odaklanılacağını doğrulamıştı. Şimdi ise bu durum gerçekleşti ve Nintendo, animasyon Stüdyosu Nintendo Pictures'ı resmi olarak kurdu.
 
Video Games Chronicle tarafından çeviride şu ifadeler yer alıyor: "Nintendo karakterlerini dünyanın dört bir yanındaki hayranlara tanıtacağız. Bu karakterlerin sonsuza dek hafızalarınızda kalmasını istiyoruz. Bu sebeple görsel anlamda farklı içerikleri sizlere sunmak istiyoruz.
 
Dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılara benzersiz ve şaşırtıcı animasyonlar sunmaya devam edeceğiz. Nesiller ve çağların ötesine geçeceğiz. "
 
Nintendo Pictures'ın Ekim 2022 itibarıyla 105 çalışanı bulunuyor. Nintendo, şirket hisselerinin yüzde 100'üne sahip. Dynamo Pictures ilk olarak 2011 yılında kuruldu. Dynamo Pictures, oyunlar, filmler, televizyon için animasyonlar ve tema parkları için VR içerikler üzerinde çalıştı.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 5 Saat önce PlayStation Plus'ın Nisan Ayı Ücretsiz Oyunları Belli Oldu! 6 Saat önce Take- Two, Borderlands Geliştiricisi Gearbox'ı Satın Alıyor 7 Saat önce Wildfrost Mobil Cihazlara Geliyor 8 Saat önce Nişancı Oyunu PERISH, Konsollar için 15 Nisan'da Çıkıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler