Nintendo Artık Film Uyarlamalarına Karşı Değil

22.08.2015 22:14 Samet Konuksal


    Daha önce birçok kez oyunların ve filmlerin başka taraflarda olduğunu söyleyerek duruma karşı olduğunu belirten Nintendo kanadının fikri yavaş yavaş değişiyor. Firmanın önemli isimlerinden Shigeru Miyamoto, firmanın film uyarlamalarına karşı olmadığını söyledi.
 
    Yaptığı açıklamalarda Miyamoto, "Oyunlar ve filmler aslında birbirine benzer şeyler ve insanlar da oyunlarda yapmak istediklerimizi film olarak sunmamızı bizden bekliyorlar. Aslında her zaman oyunların interaktif bir film tadı verdiğini düşünmüşümdür. Bir eğlence firması olarak Nintendo tarafında da bu tarafa nasıl adapte olabileceğimizi düşünmeye başladık. Gelecekte bu tip fikirlerle ilgili çalışma sunma potansiyelimiz bulunuyor." sözlerini söyledi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler