Nintendo Başkanı Joy-Con Drift Sorunu için Özür Diledi

30.06.2020 18:15 Gazali Çetinkaya

 
Nintendo, Joy-Con Drift sorunu için müşterilerinden ilk defa resmi olarak özür diledi.
 
Yatırımcı toplantısı sırasında konuşan Nintendo başkanı Shuntaro Furukawa "Joy-Con'larla ilgili herhangi bir sorun yaşayan müşterilerimizden özür diliyoruz." diye belirtti.
 
"Ürünlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Amerika Birleşik Devletleri'ndeki toplu dava hâlâ bir karara bağlanamadığı için Joy-Con'larla ilgili yaptığımız spesifik çalışmaları sizlere aktaramıyoruz." 
 
Switch'in Joy-Con kontrolcülerindeki analog'ların düzgün bir şekilde çalışmasını engelleyen bu sorun konsolun piyasaya sürülmesinden bu yana devam ediyor ve oldukça yaygın. 
 
Bu sebepten dolayı 2019'un ortalarında Nintendo'ya toplu dava açıldı. Daha sonra şirket fatura veya garanti belgesi olsun veya olmasın bu sorunun bulunduğu kontrolcülerin tamamını ücretsiz olarak tamir edeceğini ve bunun tamirine para ödeyenlere para iadesi yapacağını açıklayarak durumu yatıştırsa da Shuntaro Furukawa'nın yorumuna göre dava sürüyor.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 9 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce Call of Duty'de 100$'lık Harcamadan Sonra Gelen Skin Dalga Konusu Oldu 19 Nisan Popüler Platform Oyunu Dead Cells Epic Games'te 19.50 TL! 19 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler