Nintendo DS ve N64 Oyunları Wii U'ya Geliyor

02.04.2015 02:51 Ömür Gencer


      Nintendo, geçtiğimiz saatlerde sonlanan Nintendo Direct etkinliğinde nostalji tutkunu Wii U sahiplerini sevindirecek bir duyuru yaptı. Yapılan açıklamaya göre Nintendo; N64, DS ve Wii oyunlarını Wii U e Shop üzerinden Wii U sahiplerine sunmaya başlayacak.
 
      Wii U'ya gelecek ilk oyunlar Mario 64, Donkey Kong 64, Wario Ware Touched! ve Mario Kart DS olacak. Bu dört oyun bugün içinde Wii U e Shop'taki yerini alacak. 16 Nisan'a kadar bu oyunlardan üçünü satın alırsanız dördüncüye ücretsiz olarak sahip olabilirsiniz.
 
      Wii U'ya gelecek Wii oyunları ise Panodra's Tower ve Sin and Punishment Successor of the Skies olacak. Wii U'ya yeni oyunlar eklendikçe sizlere bildireceğiz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Helldivers 2 Kullanıcı Yorumları Olumluya Dönüyor 5 Saat önce Ghost of Tsushima PSN Zorunluğuna Sahip Olmayacak 6 Saat önce Switch 2'nin Mart 2025'ten Önce Duyurulacağı Açıklandı 7 Saat önce Switch Konsol Satışları Yükselmeye Devam Ediyor: 141.32 Milyon 9 Saat önce Esports World Cup 2024 CS2 Turnuvasına Mücadele Edecek Takımlar Belli Oldu! 10 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler