Nintendo: E3 Fuarında Harika Oyunlar Duyuracağız

Bayonetta 2'nin oyun içi videoları merakla bekleniyor
06.01.2013 09:47 Alkan Adakaner


      Bu yılki E3 fuarı ile ilgili açıklamalar diğer yıllara oranla çok daha erken yapılmaya başlandı. Bir yandan Microsoft'un geri sayımı, diğer taraftan Square Enix'in oyunculara en çok bekledikleri şeyi sorması. Şimdi de Nintendo yetkilileri E3'ün harika geçeceğini söylüyorlar.
 
      Nintendo İngiltere yetkililerinden James Honewell'in açıklamalarına göre 2013 yılı Monster Hunter 3 Ultimate, Ninja Gaiden 3: Razor's Edge (Avrupa'da 11 Ocak'ta çıkıyor) ve Sing Part gibi farklı kesimlere hitap eden oyunların yanı sıra E3 fuarında da harika duyurular bizi bekliyor.
 
      Bizim aklımıza ise Retro Studios'un yeni oyunu, Bayonetta 2, yeni bir Zelda veya Metroid duyurusu geliyor. Tabi bir de Mario Kart oyununun açıklanması hiç fena olmazdı.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 12 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
ESL Pro Lig Sezon 19'da Büyük Final: MOUZ ile Vitality Arasında Gerçekleşecek! 12 Mayıs VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 12 Mayıs Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 12 Mayıs Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 12 Mayıs Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 12 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler