Nintendo, Gamescom'a Geri Dönüyor

20.02.2013 16:53 Tunahan Başol


     Oyun dünyasının en önemli fuarlarından Gamescom, her sene olduğu gibi bu sene de çok sayıda dağıtıcı ve geliştiriciye ev sahipliği yapacak. Geçtiğimiz sene bu fuarı es geçen Nintendo ise yeni oyunlarıyla Gamescom 2013'te yer alacak.
 
     21-25 Ağustos tarihleri arasında Köln'de düzenlenecek olan fuarın Nintendo konferansında Wii U ve 3DS için yeni oyunların tanıtılacağı düşünülüyor. Nintendo'nun yanı sıra fuarda bulunacağı kesinleşmiş olan dağıtıcıları ve geliştiriciler şu şekilde:
 
"Bethesda Softworks, Bigpoint, Deep Silver/Koch Media, Electronic Arts, Konami, NCsoft, Riot Games, Ubisoft, Wargaming, Warner Bros, AK Tronic, astragon, Bigben Interactive, bitComposer, Caseking, CD Projekt, Fishlabs, flashpoint, Gaya Entertainment, Kalypso Media, Korea Creative Content Agency, Mad Catz, Medion, NVIDIA, Razer, Roccat, UKIE ve Turtle Entertainment."

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 1 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 5 Saat önce Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 5 Saat önce Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 6 Saat önce Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 7 Saat önce Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler