Nintendo: "Güçlü Olan Konsol Her Zaman Kazanmaz"

04.12.2013 13:35 Samet Konuksal


    Bildiğiniz gibi Nintendo'nun yeni nesle eşlik ettiği Wii U, satış konusunda yokları oynuyor. Firmaya bekleneni veremeyen ve platforma çıkan önemli oyunların da satışlarını etkileyen Wii U adına Nintendo'dan Reggie Fils-Aime, bazı açıklamalar yaptı. Yetkili isim PS2 ve Wii dönemlerini göstererek, "Her zaman en güçlü konsol kazanacak diye bir şey yok." açıklamasını yaptı.
 
    Reggie Fils-Aime, yaptığı açıklamalarda "Oyun sektörü eğlence sektörünün bir parçası. Dolayısıyla burada önemli olan nokta müşterileri eğlendirmek. Bu da bizim sorumluluğumuzda olan bir şey. Ben inanıyorum ki, önümüzdeki dönemde hem 3DS, hem de Wii U için çıkacak oyunlarımız oyuncuları eğlendirmeyi başaracaklar." sözlerine yer verdi.
 
    Nintendo Amerika'nın yetkili ismi açıklamalarında pek de haksız sayılmaz. En yakından iki örnek vermek gerekirse, bu nesilde Nintendo Wii piyasadan erken ayrılmasına rağmen rakipleri PS3 ile Xbox 360'a fark atmıştı. Wii'nin rakipleri daha yeni yeni 80 milyonu geçerken, konsolun kendisinin Eylül ayında 100 milyonu geçtiği açıklanmıştı. İkinci örnek olarak Nintendo 3DS ile PS Vita arasındaki güç ve satış farkını anlatmaya gerek yok sanıyoruz.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Assassin’s Creed Shadows'tan İlk Fragman Geldi: Çıkış Tarihi Açıklandı 2 Saat önce Xbox Game Pass'e Mayıs Ayı Sonlarında Gelecek Oyunlar Açıklandı 2 Saat önce Tomb Raider Dizisine Yeşil Işık Yakıldı: Amazon İş Birliğiyle Geliyor 4 Saat önce Crimson Desert'ün 2025 Yılında Çıkacağı Söyleniyor 5 Saat önce Mortal Kombat 2 Filminin Vizyon Tarihi Belli Oldu 5 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler