Nintendo Indie World Etkinliği 9 Kasım'da Yapılacak

07.11.2022 18:43 Mehmet Tandoğan

 
 
Japonya merkezli geliştirici ve yayıncı Nintendo, yeni bir etkinlik ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Indie World Showcase olarak adlandırılan bu yeni etkinlik 9 Kasım TSİ 20:00'de gerçekleştirilecek. 
 
Switch konsolları için çıkış yapacak olan İndie (bağımsız) oyunlara odaklanacak bu yeni canlı yayın etkinliği yaklaşık 25 dakika sürecek. Etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz.
 
Öte yandan önceki İndie etkinliği 20 dakika sürmüştü. Bu etkinlikte bağımsız geliştiricilerden Nintendo Switch konsollarına gelecek olan oyunlar sunulmuştu. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Canlı Yayın Etkinliği Platformlar: PC Geliştirici: Bölüm Sonu Canavarı Dağıtıcısı: Bölüm Sonu Canavarı Tür: Canlı Yayın Etkinliği Çıkış Tarihi: 12 Mayıs 2021
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Xbox, Fallout 5'in Daha Erken Çıkmasını İstiyor 27 Nisan Capcom Üç Farklı Oyunu Steam'den Kaldırıyor! 27 Nisan Sessizlik Bozuldu: Stalker 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı! 27 Nisan Another Crab’s Treasure ve Star Wars Jedi: Survivor Artık Game Pass'te 27 Nisan 2si1: Apple İçin Oyun Emülatörü Yolda 27 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler