Nintendo NX Kontrolcüsüne Ait Olduğu Söylenen Yeni Bir Görsel

24.03.2016 07:53 Alkan Adakaner


     Nintendo'nun yeni kontrolcüsüyle ilgili yeni bir görselin sızdığı konuşuluyor. Ortaya çıkan görsele bakacak olursak fiziksel tuşlara sahip olmayan bir kontrolcü tasarımı karşımıza çıkacak gibi görünüyor.
 
    Nintendo Avrupa'dan bir yetkili bu görselin sahte olduğunu söylese de akıllar hala karışık. Söylentiler bu görselin The Division'ın geliştiricisi İsveçli Massive Entertainment'tan sızdığı yönünde; çünkü görseldeki bilgisayarın klavye dizilimi İsveççe'ye göreymiş.
 
    Nintendo NX'in bir taşınabilir, bir de masaüstü olmak üzere iki parçadan oluşan tümleşik bir konsol olacağı söyleniyor. Bu parçalardan taşınabilir olanın 2016 yılında, masaüstü olanın ise 2017 yılında çıkması bekleniyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 23 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler