Nintendo Super Mario Maker için Facebook ile Ortaklık Yapıyor (Güncellendi)

23.07.2015 22:37 Ömür Gencer

  
      Güncelleme: Yayınlanan yeni resmi açıklamaya göre Facebook merkezinde 28 ve 29 Temmuz'da hackathon adında bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinlikte Facebook çalışanları Super Mario Maker oynayarak en güzel bölümü tasarlamaya çalışacak. Facebook ve Nintendo çalışanlarından oluşan jüri de en başarılı bölümü seçecek ve o bölüm oyun 11 Eylül'de çıkış yaptığında oyunculara indirilebilir olarak sunulacak.
 
    
      Nintendo, Twitter üzerinden ilginç bir duyuru yaptı. Yapılan duyuruya göre Nintendo, Super Mario Maker'a yeni bölümler tasarlaması için Facebook ile ortaklık yapacak.
 
      Facebook tasarımcıları oyun için bölümler tasarlayacak. Tasarlanan bu bölümler de oyuncular tarafından ücretsiz olarak indirilebilir olacak. Nintendo'nun yayınladığı bu tweetlerin bir süre sonra kaldırıldığını belirtelim. Firma bu ortaklık hakkında yeni bilgiler paylaştıkça sizlere aktaracağız. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Super Mario Maker Platformlar: 3DS Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 11 Eylül 2015
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 6 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler