Nintendo Switch Duyurusu Aslında Nisan Ayında Sızdırılmış

29.07.2019 21:38 Nursema Emre

 
Yeni konsollar veya oyunlar hakkında sürekli birtakım sızıntılar gerçekleşiyor, hatta bu sızıntıların birçoğu sahte çıkıyor. Switch Lite konsolu da geçtiğimiz nisan ayında yapılan resmi duyurudan önce sızdırılmış.  
 
Geçtiğimiz nisan ayında Çin'den bir internet kullanıcısı bir sızıntı paylaşıldı. Bu sızıntı, Nintendo Switch Lite'ın boyutlarını gösteriyordu.  
 
 
Yukarıda görmüş olduğunuz fotoğraf sızdırıldığında ise hiç kimse bunun gerçek bir konsol olacağına inanmamıştı. Ancak daha sonra sızıntının gerçek olduğu fark edilince olay Reddit'te büyük bir yankı uyandırdı. 
 
Nintendo diğer oyun konsollarına nispeten daha uygun fiyata çıkarttığı Nintendo Switch Lite'ı geçtiğimiz haftalarda tanıttı. Diğer oyun konsollarının aksine televizyona görüntü aktarımı yapamayan Switch Lite'ta aynı zamanda dock bulunmuyor. Cihaz 20 Eylül tarihinde 199 dolar üzerinden satışa sunulacak.
 

İlgili İçerik Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Lords of the Fallen İçin Master of Fate Güncellemesi Yayınlandı 1 Saat önce Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 23 Nisan Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 23 Nisan Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 23 Nisan Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 23 Nisan
Forumdan Konular
DH'den Haberler