Nintendo, Switch Fiyatlarını Arttırmayacağını Bildirdi

28.08.2022 16:15 Mehmet Tandoğan

 
 
Geçtiğimiz günlerde zorlu küresel ekonomik durumun yansımalarından bahseden Sony Interactive Entertainment, Avrupa, Birleşik Krallık, Japonya, Çin, Avustralya, Meksika ve Kanada dahil olmak üzere belirli bölgelerde PlayStation 5'in fiyatını artıracağını duyurdu. Bu açıklamanın ardından gözler diğer konsol fiyatlarına çevrildi. Nintendo tarafından ise resmi açıklama geldi ve Switch konsollarında fiyat artışının olmayacağını bildirdi.
 
Microsoft daha sonra VGC'ye (haber kaynağı) Xbox fiyatlarına karışılmayacağını ve herhangi bir artışın söz konusu olmayacağını belirtti. Nintendo öte yandan geçtiğimiz günlerde Haziran ayında sona eren ilk çeyrek için yıllık donanım satışlarında düşüş olduğunu bildirdi ve şirketin kısmen de olsa bileşen kıtlığından etkilendiğini belirtti.
 
Nikkei (haber kaynağı) de kısa süre önce Nintendo'nun bu yıl bir Switch Pro veya başka bir konsol duyurmayacağını bildirdi.

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 0 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
League of Legends EMEA Masters Spring 2024'ün 1. Gün Karşılaşmaları Tamamlandı! 3 Dk önce Spider-Man 2'nin Son Güncellemesi Kayıt Sorunlarını Çözüyor 24 Dk önce VCT 2024: EMEA 1. Aşama 3. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! 1 Saat önce Epic Games'ten Oyuncuları Endişelendiren Mail! 1 Saat önce Epic Games Mağazasına Yeni Özellikler Geliyor: İşte Yenilikler 2 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler