Nintendo, "Wave Race" İsim Hakları için Kayıt Yaptırdı

18.11.2016 10:11 Gazali Çetinkaya

   
   Nintendo, Avrupa Birliği Fikri Mülkiyet Ofisi (EUIPO) üzerinden “Wave Race” isim hakları için kayıt yaptırdı. Kayıt yaptırılan sınıf ise oyun yazılımı olarak belirtilmiş.
 
 
   Nintendo tarafından yeni bir oyun mu olacağı yoksa aynı oyunların tekrar mı sunulacağı gibi konularda herhangi bir açıklama yok. Wave Race ilk olarak 1992 yılında Game Boy'a çıkış yapmıştı. Ardından ikinci oyun Wave Race 64, Nintendo 64 konsoluna 1996 yılında çıkış yapmıştı ve bir sonraki oyun Wave Race: Blue ise GameCube konsoluna 2001 yılında sunuldu. Nintendo Switch çıkışının da yakın olduğu bu dönemlerde belki seriyi tekrardan görme fırsatı yakalayabiliriz.
 
  Nintendo Switch 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak. Konsolun çıkış oyunları ocak ayında yapılacak bir sunumla açıklanacak.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
MSI 2024'te İlk Finalist Gen.G Esports Oldu! 10 Saat önce Ghost of Tsushima PC İçin Çıktı: İlk Yorumlar Olumlu 16 Mayıs Assassin’s Creed Shadows Türkiye Fiyatı Cep Yakıyor 16 Mayıs EA Sports College Football 25 Çıkış Tarihi Açıklandı 16 Mayıs Epic Games'in Gizemli Ücretsiz Oyunu Erişime Açıldı! 16 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler