Nintendo, Wii U Üretiminin Sona Ereceği Haberini Yalanladı

02.11.2016 16:16 Gazali Çetinkaya

 
 
   Geçtiğimiz gün Eurogamer, -birkaç kaynaktan doğrulattığı bilgiye göre- Wii U'nun üretiminin 4 Kasım Cuma günü sona ereceğini yazmış ve bizde haberini paylaşmıştık. Son yaşanan bir gelişme ile birlikte Nintendo bu haberi yalanladı.
 
   IT Media (Japonca'dan İngilizceye çeviri Kotaku) ile röportaj yapan Nintendo konuşanı, Eurogamer tarafından paylaşılan raporun doğru olmadığını ve Wii U'nun üretiminde herhangi bir değişiklik olmadığını açıkladı. Hatta Nintendo konuşanı Switch piyasaya sürüldüğünde de Wii U üretiminin devam etmesi planlanıyor diye ekledi. 
 
   2012 yılının kasım ayında piyasaya sürülen Wii U'nun son güncellenen finansal raporla birlikte 13.36 milyon adet satışa ulaştığını öğrenmiştik.
 
   Nintendo'nun yeni konsolu Switch ise 2017 yılının mart ayında piyasaya sunulacak ve cihaz hakkında önemli detaylar ocak ayında gelecek. 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Mayıs Ayında Türkçe Dil Desteğiyle Çıkacak Oyunlar 05 Mayıs Elden Ring'e Shadow of the Erdtree'den Sonra DLC Gelmeyecek 05 Mayıs Lords of the Fallen Game Pass'e Gelebilir 05 Mayıs Gray Zone Warfare Performans Sorunları Sebebiyle Eleştiriliyor 05 Mayıs Helldivers 2 Artık 177 Ülke Tarafından Satın Alınamıyor! 05 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler