Nintendo Wii U'nun Fiyatını Neden Açıklamıyor?

Dikkat et Patcher, Pikachu tam arkanda
25.02.2012 10:30 Alkan Adakaner


      Tartışılan yorumlarıyla oyun dünyasından bir çok kişini antipatisini de kazanan ünlü analist Michael Patcher yine ilginç bir yorumda bulundu. Patcher'ın bu açıklamaları Nintendo hayranlarının hoşuna gitmeyecek gibi görünüyor. Patcher'ın sözleri şu şekilde:
 
      "Nintendo'nun bir karmaşa içinde olduğunu düşünüyorum. Bence fiyatın ne olabileceğini söylememe konusunda tamamen tıkanmış durumdalar. Wii U 249 dolara piyasaya çıkacak, çünkü öyle olmak zorunda. Bence şu an bile ölü durumdalar, çünkü Wii U piyasaya çıktığında Xbox 360 ve Kinect ikilisi daha uygun fiyatta olacak. Wii bir balondu ve Wii balonu patladı"
 
      Sizi bilmem, ama Patcher'ın sözleri bana çok komik geldi. Wii bir balon ise gerçekten çok, ama çok büyük bir balon olmalı çünkü konsolun satışları 100 milyona yaklaştı. Bir balonun bu kadar şişmesi imkansız gibi geliyor. Ayrıca Wii'nun harekete duyarlı kontrolcüsü olmasa, Sony ve Microsoft'un Kinect ve Move için harekete geçmesi pek kolay olmazdı.
 
     Bütün bunlar bir yana Wii U hakkında hala çok fazla şey bilmiyoruz. Konsolun ne gibi özelliklerinin olacağı tam olarak açıklanmadan yapılan bu tür öngörüler pek doğru gelmiyor.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 10 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Summer Game Fest 2024 Sunumunda Hangi Stüdyolar Yer Alacak? 11 Dk önce 2K, Summer Game Fest 2024'te Sevilen Serinin Yeni Oyununu Duyuracak 1 Saat önce Dave the Diver İçin Ücretsiz Godzilla Güncellemesi Geliyor 2 Saat önce Silent Hill Benzeri Korku Oyunu The Glass Staircase Konsollara Geliyor 2 Saat önce SteamWorld Heist 2 İçin Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı 3 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler