Nintendo: "Wii ve Wii U'nun Tarzından Uzaklaşmalıyız"

03.12.2015 20:31 Samet Konuksal


    Nintendo'nun yeni nesil konsol projesi NX için günden güne yeni açıklamalar gelmeye devam ediyor. Bu kez Nintendo'nun yeni başkanı Tatsumi Kimishima yaptığı açıklamalarla beraber Project NX'in, Wii ve Wii U'nun tarzından çok daha ötede bir konsol olacağını söyledi.
 
    Konuyla ilgili yaptığı açıklamalarda Kimishima, "NX kesinlikle farklı ve yenilikçi bir deneyim sunacak. Zaten geçmişimize bakınca Wii'den Wii U'ya geçerken müşterilere farkı anlatmaya çalışmanın ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Oyuncuları alıştıkları ve rahat oldukları platformdan yeni bir şeye geçirmenin zorlu bir süreç olduğunu biliyoruz. Ancak yine de üzerinde çalıştığımız konsolun 'Yeni Wii' veya 'Yeni Wii U' olmadığını, tamamen farklı bir tarzda olacağını söyleyebilirim. Kesinlikle benzersiz ve farklı bir platform. NX, hem önceki tarzımızdan uzaklaştığımız, hem de müşteri kesimimizin beğendiği şeylere yaklaştığımız bir platform olacak." sözlerine yer verdi.
 
    Röportaj sırasında NX'in anlamıyla ilgili sorulan bir soruya Kimishima, "NX sadece bir kod adı. Açıkça konuşmak gerekirse bu kod adının altında bir anlam yatıyor mu bilmiyorum. Daha açık olmak gerekirse, NX'in nerden geldiğini bile bilmiyorum." cevabını verdi.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Wii U Platformlar: Wii U Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 30 Kasım 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 20 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
VCT 2024 EMEA 1. Aşama'da Büyük Final Bugün Gerçekleşecek! 1 Saat önce Skyrim İçin 180'den Fazla Görev Ekleyen DLC Boyutlu Mod Yayınlandı 1 Saat önce Battlefield 2042 İçin Yeni Güncelleme 14 Mayıs'ta Geliyor 2 Saat önce Ghost of Tsushima'nın PC Sürümü 100'den Fazla Ülkede Satıştan Kaldırıldı 3 Saat önce Sony, Eski Deviation Games Geliştiricileriyle Yeni Stüdyo Kurdu 4 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler