Nintendo World Championship'e 55 Bin Dolar

25.01.2014 09:04 Alkan Adakaner


     Eski oyun kartuşlarının nadir oldukları takdirde çok yüksek fiyattan satıldığına sık sık şahit oluyoruz. Bu defa gerçekten de son derece nadir olan ve tüm dünyada sadece 166 adet olduğu söylenen bir oyunun satışına şahit oluyoruz.
 
    Nintendo World Championship adlı NES oyunu ebay'de açık arttırmaya çıktı. Şu an oyuna 55.500 dolar teklif edilmiş durumda. İlginçtir alttaki nakliye (shipping) kısmında Türkiye'ye göndermeyebiliriz açıklaması var. Sadece Türkiye'nin belirtilmesi de garip olmuş.
 
    Bu kartuşun üstündeki kapak resminin olmamasına rağmen nadir olması 55.500 dolar olmasını sağlıyor. Eminiz bu kartuşu alan kişi oyunu ileride daha yüksek bir fiyattan satacaktır. Oyunun e-bay sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.
 
Güncelleme: E-bay siteye hangi ülkeden girdiğimizi bildiğinden otomatik uyarı ortaya çıkmış.
 

İlgili İçerik Yorumlar 5 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Horizon Forbidden West PC İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı 1 Saat önce Riven Remake'ten Resmi Oynanış Fragmanı Geldi 1 Saat önce Microsoft ve IGN'den ID@Xbox Sunumu: İşte Detaylar 2 Saat önce Cyber Citizen Shockman 3: The Princess from Another World, 3 Mayıs'ta Konsollara Geliyor 8 Saat önce Metafor: ReFantazio 11 Ekim'de Konsollar ve PC için Yayınlanıyor 8 Saat önce
Forumdan Konular
DH'den Haberler