Nintendo Yeni Nesil Konsolu NX'in Wii Kadar Satmasını Bekliyor

01.11.2015 16:20 Samet Konuksal


    Şu sıralar Wii U'nun satışları çökmüş, Nintendo 3DS ise yavaş yavaş sönüyor olabilir ancak bundan beş sene öncesinde Nintendo adeta para basıyordu. DS ile beraber gelmiş geçmiş en çok satan konsolun gelirlerinin haricinde Wii'de satılan oyun ve donanımlarla da birlikte adeta para içinde yüzen Nintendo, eski günlerine geri dönmek istiyor.
 
    Nikkei'ye konuşan Nintendo'nun yeni başkanı Tatsumi Kimishima, yeni nesil konsol projeleri NX'in sayesinde önümüzdeki üç sene içerisinde Wii ve DS dönemine dönebileceklerini belirtti. Kimishima, 2016 senesi içerisinde hem mobil platformlarla ilgili, hem de Project NX'le ilgili bilgilerin paylaşılacağını açıkladı.
 
    Kimishima NX'le ilgili iyimser konuşuyor. Hali hazırda yapılmış bir mobil anlaşma da olduğunu düşünürsek, Nintendo sizce eski senelerine geri dönebilir mi?
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
Nintendo Switch Platformlar: Geliştirici: Nintendo Dağıtıcısı: Nintendo Tür: Entertainment Çıkış Tarihi: 3 Mart 2017
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 31 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Monster Hunter Wilds Oyunundan Yeni Detaylar Ortaya Çıktı 12 Saat önce Beyaz Renkli Xbox Series X Konsol Görüntüleri Sızdırıldı! 28 Mart Diablo 4 İçin Resmi Ray Tracing Güncellemesi Yayınlandı 28 Mart Dragon’s Dogma 2 İçin İlk 4K Doku Paketleri Yayınlandı 28 Mart Epic Games'in Bir Sonraki Hafta Sunacağı Ücretsiz Oyun Sızdırıldı! 28 Mart
Forumdan Konular
DH'den Haberler