Nintendocular Batı'ya RPG Oyunu İstiyor

Nintendo'nun The Last Story gibi harika bir oyunu hala Batı'ya getirmemesini anlamak mümkün değil
26.06.2011 13:49 Alkan Adakaner


    Nintendo'nun bu nesildeki bazı politikaları firmanın hayranlarının hiç de hoşuna gitmiyor. Batı'da da merakla beklenen bazı Japonya kökenli oyunları malesef oynama şansı yakalayamıyoruz.
 
    Nintendocular da bu konuda seslerini yükseltmeye başlıyorlar. The Last Story, Xenoblade, Pandora's Tower gibi oyunlar için Nintendo'nun facebook sayfasında yoğun talepler başladı.
 
    Aslında bu oyunlardan Xenoblade Avrupa için duyuruldu, ama Amerikalı oyuncular bu oyundan yoksun kalacak. The Last Story'nin de Avrupa'da piyasaya çıkacağı söylentileri dolaşıyor. Nintendo Fransa'nın açıklamalarına göre oyun 2012'de Avrupa'da raflardaki yerini alacak.
 
     Nintendo hala Wii'ye özel olarak Japonya'da piyasaya çıkan Fatal Frame 4'ü Avrupa ve Amerika'da piyasaya çıkarmayarak bu konuda dar görüşlü davranmaya devam ediyor. RPG'ler konusunda da benzer bir tavır sergilerse bu hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.
 

İlgili İçerik Oyunun Künyesi
The Last Story Platformlar: Wii Geliştirici: Mistwalker Corp. Dağıtıcısı: Nintendo Tür: RPG Çıkış Tarihi: 24 Şubat 2012
Künyenin Tamamını Görüntüle Yorumlar 2 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
Warner Bros Ceo'su: Suicide Squad Kill the Justice League Hayal Kırıklığı 13 Mayıs Helldivers 2 İçin Star Wars Modu Ortaya Çıktı 13 Mayıs Cities Skylines 2 İçin NVIDIA DLSS Super Resolution Desteği Eklendi 13 Mayıs Star Citizen İçin NVIDIA DLSS ve AMD FSR Desteği Eklendi 13 Mayıs Fallout 4'ün Yeni Güncellemesi Konsollara Grafik Seçeneklerini Getiriyor 13 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler