Nintendo'dan Switch İçin Kötü Switch Lite İçin İyi Haber

10.07.2019 21:29 Nursema Emre

 
Daha önceki haberimizde de belirttiğimiz gibi, Nintendo Switch Lite 20 Eylül 2019'da sarı, gri ve turkuaz renk seçenekleriyle gelecek.

Dahası Nintendo'dan bir önemli duyuru daha geldi: Oyuncuların Joy-Con'larda eksikliğini fazlasıyla hissettiği ve klasik gamepad'lerin olmazsa olmazı klasik D-Pad'ler geri dönüyor. Öncesinde neden olduğunu bilmediğimiz sebeplerden ötürü kalkan D-Pad'ler yeniden Nintendo Switch Lite'ta yerini alacak.

Ancak hali hazırda bir Switch sahibiyseniz veya satın almayı düşünüyorsanız D-Pad'lerle ilgili herhangi bir değişiklik için nefesinizi tutmayın deriz. Nitekim CNET'e konuşan Nintendo'nun Amerika CEO'su Doug Bowser, Nintendo Switch için herhangi bir D-Pad planları olmadığını ve Joy-Con'un mevcut durumundan memnun olduklarını söyledi

Orijinal model ile Lite modelin özelliklerinin karşılaştırıldığı web sitesini buradan ziyaret edebilirsiniz. Nintendo Switch Lite'ın duyuru videosunu da aşağıdan izleyebilirsiniz.

İlgili İçerik Yorumlar 3 Forumda Görüntüle
Yorum Yaz Forum Arayüzünde Yanıtla

Aşağıdaki formu kullanarak yorum yapabilirsiniz..

Üyelik Durumu Üyeyim Üye Değilim E-posta

Diğer Haberler
PlayStation Plus Mayıs 2024 Ücretsiz Oyunları Açıklandı 02 Mayıs Senua’s Saga: Hellblade 2 İçin Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı 02 Mayıs Starfield'a 15 Mayıs'ta Gelecek Güncelleme Neleri İçerecek? 02 Mayıs Batman: Arkham Shadow Resmi Olarak Duyuruldu 02 Mayıs The Witcher 3'te Artık Griffin'e Binmeniz Münkün! 02 Mayıs
Forumdan Konular
DH'den Haberler